A koronavírus harmadik hulláma által érintett Európa ismét lezárási állapotba lépett

翻译: TrueSky – 康州盘古农场

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: AFP

Brett Bart március 19-i jelentése szerint:

Olaszország legtöbb területe a “vörös zóna” koronavírusba, a blokád állapotába került.

A koronavírus-járvány úgynevezett “harmadik hulláma” esetén számos európai országot és várost ismét bezártak.

A koronavírus-fertőzések számának közelmúltbeli hirtelen növekedése miatt olyan országok, mint Olaszország, Franciaország, Lengyelország, Németország, az Egyesült Királyság és Magyarország beléptek a zárba vagy meghosszabbították a zárolási időszakot.

Hétfőn megkezdődtek Olaszország új blokádos intézkedései, és olaszok tízmilliói hullottak az úgynevezett “vörös zónába”. Az elzárt területen 11 terület található, amelyek az ország nagy részét lefedik. Ezeket a területeket az olasz kormány úgy ítéli meg, hogy különösen érzékenyek a koronavírusra. Ezeken a területeken a szükséges vállalkozások kivételével minden vállalkozás bezárult, és a lakosokra szigorú utazási tilalom vonatkozik; hasonlóan a korábbi blokádhoz, az állampolgároknak, akik el akarják hagyni otthonaikat, ki kell nyomtatniuk és ki kell tölteniük az olasz kormány hivatalos példányát forma.

A francia főváros, Párizs péntek este új, egy hónapig tartó blokádot kezd. A BBC jelentése szerint a kormány, hasonlóan más európai országokhoz, a koronavírus “harmadik hullámát” okolta. Mint Olaszországban, a nem alapvető vállalkozásokat is bezárják. Ha nincs jogi ok, a párizsiak nem utazhatnak az ország más részeibe. Ha el akarnak menni, ki kell töltenie egy kormányzati űrlapot.

Ma éjfélkor Lengyelország szintén három héten át bezár. A Politico szerint ennek az az oka, hogy a járvány „harmadik hullámában” a koronavírus esetek száma gyorsan növekedett.

Közép-európai országokban számos vállalkozás, köztük bevásárlóközpontok, szabadidős tevékenységek, például síelés és úszás, valamint mozi bezárását rendelték el.

Németország azt állítja, hogy Németország már megkezdte a koronavírus “harmadik hullámát”.

Emiatt Németország ma is figyel a további blokádokra. A Reuters szerint Jens-Span német egészségügyi miniszter kijelentette, hogy “az esetek növekvő száma azt jelentheti, hogy a következő hetekben nem tudunk további liberalizációs intézkedéseket hozni. Épp ellenkezőleg, akár regresszív intézkedéseket is kell hoznunk”.

Az európai bürokraták ezt hibáztatták: “A jelenlegi status oka, hogy az egész csoport oltási haladása lassú.”

Tavaly más országok gyorsan haladtak az oltásokkal kapcsolatos kapcsolattartás és megrendelés terén. Az Európai Unió azt állítja: “Brüsszel kollektív tárgyalási erejével gyorsabban és olcsóbban lehet oltásokat szerezni. Kiderült, hogy bürokratikus tehetetlenség fogta el, és csak néhány hónappal később kapta meg a megrendelést, és a szerződés formája rossz volt.

Az azonban még mindig nem világos, hogy az alacsony oltási arány Európában sebezhetővé teszi-e az úgynevezett harmadik járványt, amely új zárolási intézkedések elfogadásához vezet. A mainstream európai média forrásai azonban többször is utaltak arra, hogy ha ez közvetett is, van összefüggés.

Ez azonban nem magyarázza, hogy az Egyesült Királyságnak, amely az oltás szempontjából messze megelőzi az Európai Uniót, azt mondták, hogy az év végén újabb oltási és blokádhullám indul be.

A londoni Breitbart a héten arról számolt be, hogy ennek az oltásnak a sikere ellenére a legnagyobb brit statisztikus azt jósolja, hogy ősszel a koronavírus „harmadik hulláma” lesz. Azt mondta a tévéállomásnak: “… Azt is tudomásul kell vennünk, hogy ez egy vírus, amely nem fog eltűnni. Nincs kétségem afelől, hogy ősszel fertőzési hullám következik be. A jelenlegi helyzet szerint a brit kormány arra számít, hogy nem lesz korábban, mint 6-án. A blokád 21-én ért véget, beleértve a nagyszabású társadalmi eseményeket, például fesztiválokat és éjszakai klubokat.

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Mar. 24