A CCP vírusjárvány felszámolásának általános tendenciája szerint a CCP diplomáciája megfordulásra kényszerült

By 越来越好 – 意大利罗马达芬奇农场

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: EPA-EFE

E hónap 24. és 30. között Wang Yi a Közel-Kelet hat országát látogatta meg egymás után. Szingapúr, Malajzia, Indonézia és a Fülöp-szigetek külügyminiszterei is ellátogatnak Kínába március 31. és április 2. között. Miután Biden hivatalba lépett, a CCP megpróbálta megnyerni az Egyesült Államokat, de a vírusnak a kommunista párt felszámolására való felhasználásának általános tendenciájának kialakulásával már nem lehetséges, hogy a kínai-amerikai kapcsolatok visszatérjenek a múltba. A CCP-nek “az Egyesült Államokkal az Egyesült Államokon kívüli diplomáciát kellett tekintenie a hatékony válasz megvalósíthatóságának megvalósítható módjának.

A Biden-kormány Kína-politikát alakított ki a “legkeményebb versenytársakkal” szemben. A “kvartett biztonsági mechanizmusa” és az Egyesült Államokban számos meglévő kétoldalú szövetség fokozatosan beolvadt a “NATO ázsiai-csendes-óceáni változatába”. Ez lesz az Egyesült Államok hosszú távú célja egy ázsiai-csendes-óceáni biztonsági architektúra kiépítése. Miután az Egyesült Államok összefogott szövetségeseivel, hogy szankcionálja a CCP-t Xinjiangban az emberi jogi kérdésben. 30-án 13 ország, köztük az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Kanada közös szövetségi akciót indított, hogy megkérdőjelezze a WHO jelentését az új korona vírus eredetéről. Jelenleg a kommunizmus felszámolására egyesülő nyugati országok általános mintája alakult ki.

A CCP szócsöve, a Global Times megjegyezte, hogy “felhagy az Egyesült Államokkal kapcsolatos illúziókkal”.

Wang Yi közel-keleti látogatásából és az ASEAN négy országának Kínába látogatására kapott meghívásából kiderül, hogy a CCP nem képes megbirkózni több ország kihívásaival, és csak bandák létrehozásával küzdhet nyugati szövetségekkel. A győzelem módja a piac megnyitása és a nemzeti érdekek eladása. Március 27-én Wang Yi és az iráni külügyminiszter 25 éves, úgynevezett “Kína-Irán hosszú távú stratégiai együttműködési megállapodást” írtak alá Teheránban.

A pénzzel és nőkkel teli CCP számára szilárdan úgy véli, hogy nincsenek olyan politikusok, akiknek érdekeit nem lehet megvásárolni. A múltban néhány nyugati politikus az érdekektől vezérelve félretette az emberi jogi kérdéseket, amelyek jelentős vitákkal jártak, és aktívan a CCP ügynökeiként léptek fel.

De a CCP soha nem fogja tudni, hogy van hit, igazságosság és vallás ezen a világon. A CCP nem tudja megvásárolni és megvesztegetni Istent. Ezúttal az emberiség ismét válaszút elé került. A világ számos változásával szemben a hit és az igazságosság ismét utat mutat az emberiség számára. Ez az, hogy megszüntesse a CCP-t az igazságosság igénye!

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Apr. 03