BGY – CCP’s plan voor onbeperkte oorlogsvoering om de wereld te beheersen (7) – “De boot lenen om naar de zee te reiken”

Author: 孔雀 Editor: 庚子灭共(文瑞)

荷兰语翻译: 心灵感应 荷兰语校对:木木

Secretaris-generaal XI Jinping is in wat hij de ‘ultieme strijd’ noemt rondom de  Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020. Hij vreest dat als Trump wordt herkozen, de Chinese Communistische Partij (CCP) op korte termijn zal worden verpletterd. Hij moet BIDEN laten winnen. Informatieoorlogvoering maakt deel uit van de onbeperkte oorlogsvoering. De CCP heeft zwaar geïnvesteerd in “Global Media Influence”, door middel van BGY-tactieken dat staat voor Blauw, Goud en Geel, om het Westen te verslaan door middel van informatiecontrole, geld en seksuele omkoping. Dit is het moment om te oogsten.

Zich bewust van haar restrictieve imago, infiltreert de CCP door “de boot te lenen om de oceaan te bereiken” – met behulp van westerse media om de CCP-berichten over te brengen. “Het lijkt erop dat een aantal grote Amerikaanse media financiële banden heeft met de Chinese Communistische Partij, en dat blijkt uit hun berichtgeving”, meldde Chrissy Clark in “A Rundown of Major U.S. Corporate Media’s Business Ties To China.” Door middel van enorme financiële regelingen slaagt China Daily, de Engelstalige mondstuk van de CCP, erin om haar adverterende ‘China Watch’-supplementen in The Washington Post, de New York Times en de Wall Street Journal te laten plaatsen om miljoenen Amerikanen te bereiken.

De berichtgeving in de bedrijfsmedia vertoont sporen van CCP-invloeden. Uit een artikel van  september over het partnerschap tussen Steve Bannon en de leider van de klokkenluidersbeweging Miles GUO, citeerde The Washington Post dat Sasha Gong suggereerde dat Bannon om financiële redenen met GUO samenwerkte. Op het moment van de rapportage was Sasha Gong, een undercoveragent van de CCP, al ontslagen bij de VOA wegens samenwerking met Peking in 2017 om een ​​live-interview met Miles GUO te verhinderen, en werd er onderzoek gedaan door BBG, het Amerikaanse Congres en de FBI over corruptie, verzinsels en omkoping.

Zwijgend over onderwerpen rond de harde schijf van BIDEN, ging The Washington Post verder met Bannon, Giuliani en Miles GUO, en prees Bob Fu, een andere undercoveragent van de CCP vermomd als een anti-CCP-activistische pastooradvocaat. Ironisch genoeg bevat de Biden-harde schijf die The Washington Post niet noemt een e-mail die Jim Biden op 24 oktober 2017 aan Hunter Biden heeft gestuurd met een link naar Bob Fu die The Wall Street Journal opdroeg een artikel te schrijven om Miles GUO aan te vallen en uiteen te zetten hoe de voordelen aan de familie Biden te verdelen. Bob Fu, de zogenaamde politieke dissident, hielp namens Peking de media-aanval op Miles GUO te organiseren. Dit verhaal van The Washington Post is propagandawerk van de CCP.

De ‘Global Media Influence’ van CCP zorgt voor onrust in de sociale media en digitale ruimte. Sinds Miles GUO begin 2017 de klokkenluidersbeweging lanceerde, werd Twitter een digitale bestemming voor alle Chinezen om te bezoeken zodra ze met behulp van VPN over de Grote Firewall konden komen. Klokkenluiders die buiten China wonen, gebruiken Twitter regelmatig om hun mening te geven. Naarmate de beweging aan kracht wint, intensiveert de CCP-censuur op Twitter, waardoor gebruikersaccounts worden geblokkeerd en afgesloten die niet door de CCP goedgekeurde informatie bevatten over Pandemic, BIDEN-harde schijven en pro-Trump-berichten. Klokkenluiders schakelen over naar de meer liberale platforms zoals Parler en Gab. Lude Media van de klokkenluidersbeweging genereerde binnen enkele dagen meer dan 70.000 volgers op Parler. Door de slechte gebruikersgroei kelderde de aandelenkoers van Twitter. Geconfronteerd met massale publieke verontwaardiging, hief het de beperking op voor New York Post die was geblokkeerd voor het plaatsen van informatie over het familieschandaal van Biden.

De lange paraatheid van secretaris-generaal XI Jinping en de CCP op het gebied van informatieoorlogvoering heeft de geest van veel media en journalisten neergeslagen, maar niet van iedereen. De Pulitzer Prize-winnaar journalist Glenn Greenwald nam ontslag bij The Intercept, dat was gebaseerd op zijn persoonlijke prestaties, om zijn redactionele vrijheid te verdedigen over een verhaal over de Biden-campagne en de inlichtingengemeenschap.

Greenwald zei dat hij in de voetsporen zou treden van veel journalisten om te vechten voor onafhankelijke journalistiek. In een aankondiging van zijn nieuwe platform Substack richtte Greenwald zich tot zijn lezers: “Ik wil jullie allemaal nogmaals met grote oprechtheid en dankbaarheid bedanken voor het zo succesvol maken van de lancering van dit platform en voor het nemen van mijn besluit en vastberadenheid om eerlijk, unieke en impactvolle journalistiek en commentaar te leveren die hoger dan het in een lange tijd is geweest. “

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Nov. 04