BGY – CCP’s plan voor onbeperkte oorlogsvoering om de wereld te beheersen (11) – Propaganda en fraude op verkiezingsdag

Author: 庚子灭共(文瑞) Editor: 孔雀

荷兰语翻译:心灵感应 /11/11 荷兰语校对:Pv0

De Chinese Communistische Partij (CCP) heeft decennia lang een onbeperkte oorlogsstrategie voorbereid; haar wildste droom is om in het Witte Huis een president te plaatsen die opereert als een CCP-agent. Joe BIDEN is de perfecte kandidaat. Door middel van BGY-tactieken, d.w.z. informatiecontrole, geld en seksuele omkoping, heeft de CCP de BIDEN-familie onder controle en komt ze dicht bij het realiseren van die droom.

 “Stem op Trump, leg het moeras droog.” De heer Giuliani twitterde twee dagen voor de verkiezingsdag. Terwijl Joe BIDEN zich in de campagne ontspande, waren de troepen uit het moeras die de rally voor hem deden. Geen enkele groep heeft zich zo heftig gedragen als de mainstream media. Het vertrouwen van XI Jinping om Biden de verkiezingen te laten winnen, is gedeeltelijk gebaseerd op CCP’s uitgebreide controle over de mainstream media, het gebruik van media voor propaganda, en haar wereldwijde censuur, die ook wordt bereikt door BGY.

De mainstream media-aandacht in de strijd tussen Biden en Trump volgt de officiële verhalen van de CCP, en het gedrag van de media en krachten rond BIDEN nemen CCP-stijlen aan. Terwijl Trump won in swing states, kwamen de beschuldigingen van “fraude” in het spel. Swing-staten met democraten aan de macht stopten plotseling met het tellen van stembiljetten voordat ze de peiling voor de eerste keer in de geschiedenis sloten. Nadat het tellen was hervat, waren bijna alle “nieuw aangekomen” poststemmingen in Wisconsin en Michigan voor Biden. In Michigan, 138.339 nieuwe stemmen voor Biden, 0 voor Trump of andere kandidaten tijdens de ‘winnende hand’ van Trump. Het is de Biden-kamp niet gelukt om het pandemie-verhaal te gebruikt om Trump ten val te brengen, maar het is hun wel gelukt  om post-in-stembiljetten te rechtvaardigen die gemakkelijk konden worden gemanipuleerd. Dit verklaart de eerdere enquête van het onderzoekscentrum PEW: 58% van de Biden-supporters en 17% van de Trump-supporters zal per post stemmen, naar schatting 60% van de Trump-sup.

Zo’n daad van schaamteloos liegen en bedriegen is duidelijk de CCP-stijl. De CCP beeldde ooit de oprichting van China af tot een democratisch land als Amerika. Niets van zijn beloofde kwam uit. In plaats daarvan regeert het met propaganda. Na de Olympische Spelen van 2008 in Peking begon de CCP aan een “Globale media-beïnvloeding” van miljarden dollars om haar invloed en internationale status verder te laten zweven. Zoals XI Jinping zei in een toespraak in 2016, “waar de lezers ook zijn, waar de kijkers ook zijn, daar moeten propagandaberichten hun tentakels uitstrekken.” Kritiek in de media verdween; de partij werd de enige informatiebron. En het heeft de ambitie om hun tentakels uit te breiden tot het hart van de Amerikaanse verkiezingen.

Naast de BGY-tactiek heeft de CCP financiële banden gelegd met reguliere media zoals de New York Times, de Washington Post, CNN, MSNBC & NBC, ABC Bloomberg, wat verklaart waarom communistisch China zelfs tijdens de pandemie die erdoor werd veroorzaakt gunstig werd gerapporteerd. Sarah Cook merkte in een Freedomhouse.org-rapport op, “Pekings wereldwijde megafoon”, dat de CCP in haar technologietoolbox 5G, big data, apps zoals Tik-Tok en Wechat heeft, allemaal wapens om de informatieoorlog voor te blijven. Secretaris-generaal XI Jinping zette de ‘ultieme oorlog’ rond de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 en pochte tegen zijn toegewijden dat Joe BIDEN zou winnen. Als reactie daarop lanceerde de Klokkenluidersbeweging sinds de laatste week van oktober een twee weken durende strijd om CCP’s onbeperkte oorlogsstrategie en BGY-tactieken tegen de wereld bloot te leggen. Bijgevolg kwam het strafrechtelijke bewijs van de familie Biden naar buiten. En meer inlichtingeninformatie en bewijsmateriaal dat door de Beweging wordt verwerkt, zal wijzen op de betrokkenheid van de CCP bij ANTIFA, BLM en “Red Mirage” -acties die verder gaan dan propaganda en verkiezingsfraude. Zonder twijfel heeft de onthulling van de CCP-Biden-samenzweringen dit kwaadaardige bondgenootschap al verpletterd, zowel Biden als XI zijn in grote frustratie en paniek. Het “diepe moeras” zal echter niet opgeven. Maar er zijn strijders aan de frontlinie om waarheden naar buiten te brengen die Amerika helpen de juiste weg te vinden.

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Nov. 12