Miért mondja azt, hogy “a CCP nem egyenlő Kínával vagy a kínaiakkal”

By: A.GO – 喜马拉雅新西兰站

匈语翻译: 永远的诺亚方舟

图片: SupChina

A kínaiak a Kínai Kommunista Párt (a továbbiakban: CCP) totalitárius uralma alatt sokáig mindig elfogadtak egy bizonyos gondolatot, amelyet gyermekkora óta meghonosítottak: a párt (a CCP) szeretete annyit jelent, mint szeretni az ország (a család), a “párt” és az “ország”. Soha nem vált el otthonától. A legjellemzőbb az a dal, amely Kínát söpörte be az ötvenes és hatvanas években: “A ccp mint a Összehasonlítom anyámmal”

A fentiekkel ellentétben az előző politikai mozgalmakban a CCP fennállásának 70 éve alatt, amíg “pártellenesek” (függetlenül a szavaiktól vagy tetteiktől), addig antiszocialisták (állam), addig ellenforradalmárok, és tömegek ellenségei. Ez a “proletariátus diktatúrája” lesz  a földre csapódik, Soha ne álljon fel. Az ország elnökétől kezdve a lemberekig senkit sem kímélnek! 

Ez igaz volt az 1978 előtti “politikai korban”, ugyanígy a következő 20-30 év “gazdasági korában” is. Bár az 1990-es években némely szempont kissé enyhítette a léptéket, a CCP soha nem lazította a “CCP”, “Kína” és “Kínai ember ” fogalmak szándékosan homályosan beiktatott fogalmát. Miután Xi Jinping 2012-ben felemelkedett a hatalom legmagasabb csúcsára, a káosz ezen koncepcióját megerősítették.

Ennek ellenére az emberek nem tehetnek kérdést: Miért tudta a CCP 70 éven keresztül nem elkülöníteni CCP-t Kínától és a kínaitól, és megengedni a kínai embereknek, hogy mindig elfogadják ezt a logikus és fogalmilag kaotikus fogalmat, és láthatatlan emberrablást hajtsanak végre? 

A válasz egyszerű: a CCP az elejétől a végéig hisz “két eszközben”, nevezetesen a “fegyver elsajátításában” és a “propaganda eszközben”.

Fegyver :Az úgynevezett „kormány kijön a fegyver csövéből”. A CCP, mint egy bandita és zaklató, különböző feneketlen (más néven „túlhatáros”) „fegyverrel veszi át a hatalmat” módszerekkel, majd erőszakos és tekintélyelvű uralmat hajt végre a fegyvertelen kínaiak ellen. Mint fentebb említettük, az úgynevezett “proletariátus diktatúrája”.

Toll: A CCP a “fegyvert” használja a propaganda gép (azaz a “toll”) irányítására, beleértve a “tűzfal” létrehozását az idegen információk blokkolásához, így a kínaiaknak csak (vagy “egységes”) kell elfogadniuk ötleteket és információkat, így a kínai emberek sokáig vagy a „fegyvertől” és az agymosástól való félelemtől tudatosan vagy öntudatlanul, bizonyos lelkiismerettel rendelkező emberek nem tudják megkülönböztetni a hitelességet. 

A történelem 2017. januárjára érkezett. Guo Wengui úr, aki jól ismeri a CCP gonosz természetét, provokálta a “kinyilatkoztatási forradalom” zászlaját. Míg a sötét erők egymással foglalkoznak, ragaszkodnak ahhoz, hogy a kínai emberek milliárdjaihoz szólva az egész világ: A CCP nem egyenlő Kínával, és nem is egyenlő a kínaiakkal! Kínai, forradalmi elvtársak százmilliói, akik híreket közöltek (a szerzőt is beleértve), valamint az Egyesült Államok által képviselt nyugati élet minden területéről érkező emberek fokozatosan józanul tudatosították e három kapcsolatát.

Tehát miért mondja azt, hogy “a CCP nem egyenlő Kínával, és nem is egyenlő a kínaiemberval”?

Először is, a kínai szó szerinti szempontból teljesen más szavakból állnak, másrészt logikai szempontból az “intenzió” és a “kiterjesztés” is alapvetően különbözik, vagyis: a CCP “intenziója” megfelel (párt) belső szervezeti felépítés és különféle szervezeti tevékenységek, és a “kiterjesztés” megfelel a “KMT”, “Zhi Gong Párt” és más (párt) szervezeteknek. Harmadszor, a “ez a dolog nem más dolog” és az “abszolút önazonosság” (lásd Hegel “Logika”) fogalma szerint: Kína mindenekelőtt arra a területre, lakosságra, tengerpartra és más természeti és humán tudományokra vonatkozik, amelyek az ókortól kezdve léteznek stb. a kínaiaminden etnikai csoport emberére utalnak, pártállástól függetlenül akik ezen a területen élnek.

Az “önazonosság” jellege miatt és azért, mert a CCP szerepel a “Kína” fogalmában. Ezért Kínát és a kínai embereket nem szabad egyenlővé tenni a CCP (párt) szervezettel, nemhogy a CCP-t egyoldalúan, beleegyezés nélkül, Kína és a kínai nép nevében. Ellenkező esetben a CCP illegálisan megszállja Kína területét és sérti a kínai emberek jogait. Kínai elítélik és a Nemzetközi Bíróság elé állítják, amíg meg nem buktatják. 

Ily módon tisztázható, hogy a “CCP”, a többi politikai párthoz hasonló szervezet “nem egyenlő Kínával, és nem is egyenlő a kínaemberval”. És az ilyen egyértelműség legnagyobb előnye:

Ne keveredjenek a kínai népbe a CCP gonosz tettei miatt, és lássák, hogy a CCP (az ország kalózai, hazaáruló családok) kielégíthetetlen kapzsisága miatt 70 éven keresztül elpusztította ezt a gyönyörű kínai tájat, és ezzel több kínai embert ébresztett fel ( kínaiak lelkiismerettel) alaposan meghúznak egy vonalat a CCP gonosz szervezetével, megvédik Kína nagy folyóit és hegyeit, megvédik a CCP által elrabolt és megalázott kínai emberek jogait megvédi a tengerentúli kínaiakat az érdekek indokolatlan megsértésétől.

Igaz, világossá kell tenni, hogy “a CCP nem egyenlő Kínával vagy a kínaiakkal.” Azoknak a kínaiaknak, akik szenvedtek a CCP lelki és fizikai kártól, ez nem egynapos erőfeszítés. szükséges ahhoz, hogy legyőzzük az önfélelmet és a vörös vonalat, és tovább haladjunk. Különböző csatornákon és módszereken keresztül törje át a CCP által létrehozott információs „tűzfalat”, és fogadjon információkat a szabadság és a demokrácia világától a forradalom legfrissebb hírei!

Csak így tudják a kínaiak először megváltani magukat, felszabadítani magukat, kiszabadulni a CCP emberrablásának láncolatából és elindulni egy szabad és fényes világ felé!

原文:


发布: 法国巴黎七星编辑组

+1
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Mar. 16